Rólam

Tudni mit akarok, tudni a határaimat, megfelelni magamnak, önbizalmat szerezni és egyensúlyba kerülni. Az elmúlt években leginkább ezekért/ezeken dolgoztam. De egy jógi által megfogalmazott mondat is ott lebegett a szemem előtt. Így szól: Te légy magadnak a Nap. Nekem ez azt jelenti, hogy ha kell én lehessek a biztos pont saját magam számára, hogy ne ijedjek meg, ha valami nem a számításaim szerint alakult. Erre törekedtem évekig, majd az élet erre váratlanul teljes mértékben rá is kényszerített.

A pszichológia tulajdonképpen már egészen középiskolás korom óta nagyon is szerves része az életemnek. Akkor még leginkább csak ilyen témájú könyveket olvastam, aztán két diploma (média, művelődésszervező) megszerzése után 2 évvel ezelőtt elvégeztem egy life-coach képzést, majd jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia szakára, ahova fel is vettek, de magánéleti okok miatt nem tudtam elkezdni. Ám a fejlődés ezen a területen ettől függetlenül nem állt meg. Folyamatos képzések, a klienseim és saját magam tapasztalásai azok amelyek előre vittek. A coaching mellett a mindfulness-szel is évek óta foglalkozom. Jelenleg szabadúszó televíziós-szerkesztőként dolgozom és a coaching eddig  a többlábon állás második végtagjaként szerepelt az életemben, de nagyon is fontos helyen.

Az életmódomban egyre inkább szerepet kap minden ami tudatosság, minden ami tudatos jelen. Ezután pedig a kilengések sem annyira megengedettek, hiszen hamarosan megszületik a kislányom, akinek ezt az életszemléletet mindenképpen szeretném átadni. Szerencsére a mindfulness szülőknek is szól és a gyereknevelésben is lehet alkalmazni.

Ezt az oldal a Total Package blog testvére, ahol csak tudatos jelenlét témában olvashatsz. Azért hoztam létre, hogy legyen egy szakmai és egy privát felület is egyszerre, ahol megmutathatom Neked azt, hogy mit is adhat a mindfulness, továbbá, hogy én hogy illesztem be az életembe.

A postokon kívül pedig amolyan segélycsomagok formájában próbálok mindent megtenni azért, hogy segítsek Neked, ha egy adott területen elakadtál.

Ha kíváncsi vagy mikor lehet szükséged Mindful Coachingra kattints IDE, de azt is leírom mikor jön jól a life coaching és különböző segélycsomagok közül is választhatsz.

Mindfulness Package – Egy csomag tudatos jelenlét

szeretettel, Ruttner Kata